måndag 4 januari 2010

Dumstruten på ...

Så har då årets kärlekspar gjort en liten utlandsresa ... och vad kan vara mer lämpligt än Afganistaan. Ett hån mot hela svenska folket ... och ett stöd till en odemokratisk regim.

Hur mycket kostade utflykten ... ? Lokalbefolkningen hade säkert uppskattat några varma filtar istället. Hela den här idén med stridsträning i skarpt läge är en lekstuga på fattiga människors bekostnad.


Inte blir det bättre när Miljöministern hävdar att den generella vargjakten genomfördes för att rensa ut genetiskt undermåliga vargar. Åter i partiets solkiga trettiotal ... ?

Om man vill sålla bort "sjuka och degenererade" individer, så är det väl bättre att ta fram vargnäten ... låta en veterinär undersöka alla individer, och ge de "sjuka" en överdos.


En av mina läsare har en mycket relevant fråga ...

Vågar man sälja timmer till Rörvik Timber?

För att vara på den säkra sidan, så kan man väl begära en bankgaranti ... Men å andra sidan, varför chansa när det finns andra köpare. Dessutom finns det rent principiella invändningar mot att stödja Johan Hansen ... "Det är bara jag som kan driva Rörvik Timber", och vi har ju sett i boksluten hur bra det gick.


1 kommentar:

Anonym sa...

Jepp! Dom är nog inte så bright!