söndag 14 februari 2010

Valentin ...

Den senaste väljarundersökningen visar på ett mindre stöd för de högerextrema partierna ...

Vojne, vojne ... kanske kan nyheten att Nils "Gammel-Jerk" Lundgren nu äntligen "kommit ut" bättra på siffrorna.

Bättre genomslag får nog ändå Ursula, partiets egen grotesque, med ett utvik i det högborgerliga magasinet ... men kunde han inte gått en sminkkurs innan han exponerar sig?

Vi minns fortfarande hans tafatta företagarförsök med "Salladsbaren" som snabbt gick i konkurs med stora kostnader för skattebetalarna, medan Freddie's vänner fick lönegaranti.

Högerextrem rättvisa, eftersom Freddie betalar så mycket i skatt och något måste man ju få tillbaka.


De liberala partierna fick ökat väljarstöd ... men det var förståss innan det utbredda moderata fifflet blev känt ... kanske har dom hämtat inspiration från vännerna i Kiev och Tblisi.



1 kommentar:

Anonym sa...

Cicciolina tillförde den italienska politiken något nytt, fritt från politess. Vulgärt och bjärt spelade hon ut sig, och visade sina bröst i både italiensk massmedia och parlament. Cicciolina utmanade inget med sina exhibitionistiska utspel, men drog intresset från sakfrågorna. Diskussionen handlade om trovärdighet och politiker förakt. Detta var ett kliv som förbereda väg för schackraren Silvio Berlusconi.
Nu har vi fått en motsvarighet till Cicciolina i Sverige, riksdagspolitikern Fredrik Federley. Han har tvivelaktigt samarbete med spritindustrin och försvara sitt agerande med krökar och rökridåer. Problemställningen gäller om politiker ska kunna köpas för pengar eller företräda sina väljare.
Fredrik har offrat uppdraget som förtroendevald riksdagsman/eller kvinna för egen vinning. Var tar trovärdigheten vägen för ett parti och en politiker som köper media? Fredrik Federley är en atrofisk Berlusconi som sprattlar när mediakåta journalister drar i trådarna. 2010 har Silvio Berlusconis politiska agenda nått in i det svenska folkhemmet. Centerpartiet förtjänar inte att styra landet när man talar med dubbla tungor.