måndag 1 februari 2010

Tony Soprano ...

Jag måste erkänna ...jag kände inte till att Tony hade en svensk syster ... men igår på bästa sändningstid visade Tjafsa Olofsson sitt rätta jag, det var bara cigarren som saknades, när hon lovade att "ta hand om" sina mer rakryggade partikamrater.

Domedagspredikanten sjöng Kärnkraftens höga visa, varpå Majoren utropade sitt nyfunna stridsrop "För Basindustrin".

Det här lilla smältverket förbrukar säkert el motsvarande en kärnkraftsreaktor. Bauxiten bryts i något underutvecklat land, kanske Jamaica, för att sedan smältas i ett annat underutvecklat land som kan erbjuda billig energi. Se där Alliansens framtidsscenario ...

Nu är det så att det lilla smältverket ägs av en något belastad rysk oligark ... och det är Svenska Folket som med all denna billiga energi möjliggör hans excesser, champagne och vad som därtill hör ...

En rysk koppling var otänkbart när det gällde Saab Automobile, men det går tydligen bra med ett smältverk ... tala om dubbelmoral.

Dagens clou är att Mr Walker, också på bästa sändningstid, avslöjat att han har problem med läsförståelsen.

Inte heller Docenten har förstått att tolka en enkel uppställning på rätt sätt ... och det är kanske därför han aldrig avslutade studierna i nationalekonomi.




Inga kommentarer: