tisdag 23 februari 2010

A stiff drink ...

Kriserna avlöser varandra i Konungariket Sverige ... och då kan det vara bra att veta var man får den bästa hjälpen mot berättigad existentiell ångest.

Den lokala vårdcentralen är det naturliga förstahandsvalet när man söker hjälp ... men i bästa fall kan dom bara erbjuda samtal med en kurator om 4-6 veckor och det milda preparatet Atarax, som kan dämpa besvären ... i alla fall om man har hösnuva samtidigt.

För en quick fix så gäller det att anlita en äldre privatpraktiserande läkare ... antyd gärna att Du har andra problem vilket gör dig till en lönsam patient ... och Det Du behöver är Sobril eller något liknande, verkar på tjugo minuter eller så.

Enklare ändå är att använda alkohol, vilket allmogen gjort i tusentals år ... och det är samma områden i hjärnan som påverkas. Varför inte pröva en flaska Balvenie eller en Havana Club ... fast Explorer är ju mera traditionellt och Hands On typ, och det gäller också en välgjord Skogsstjärnan.

Anyway ... Mama's lilla cronie har slagit fast att helgens lilla snöoväder är det värsta på 150 år, hur dum får man vara ... and then she called the Marines in ...

Inget upphetsande på skogssidan ... bara en rapport från Mondi Group, som fokuserar på kassaflöde och den underliggande lönsamheten ... och med det menas att man inte ska bry sig om stora kostnader för om strukturering. Mondi Group har fokus på Central- och Östeuropa ... och det handlar om integrerad wellpapptillverkning, säckar/säckpapper och finpapper.


Inga kommentarer: