lördag 20 februari 2010

Krisberedskap

Snön faller ... och modernt designade och hållfasthetsberäknade byggnader faller ihop, medan allmogens traditionellt överdimensionerade timmerhus i de flesta fall klarar även den här påfrestningen.

Göran P hävdade alltid att ... -"ju mindre en finansminister vet om ekonomi, desto bättre".

Uppenbarligen är några enstaka kurser i nationalekonomi och ett doktorandseminarium fullt tillräckligt för att det skall snurra till rejält.

En gemensam valuta, som euro, är nu och fortsatt ett mycket destruktivt politiskt projekt. Läs gärna Leif's analys ...

Att bara så där, utan någon anledning, äventyra hundratusentals arbetstillfällen och människors trygghet är verkligen extrordinärt ...

Men så har man ju också interna problem inom Partiet ... som ledande företrädare fortfarande inte tar ansvar för.


2 kommentarer:

B-O Gavne, Vasteras sa...

OCH OCKSÅ! Att stockholmsmoderaterna benämner Stockholms kommun för Stockholms STAD. När NU vi svenska folk har kommit överens om, stadgat i lag, att alla våra kommuner Sverige runt benämns KOMMUN. Att vi däri hävdar demokratin. Men att stockholmsmoderaterna som stadsboende, hävdar att dessa, är nått finare människor än andra, landsbygdsboende. Som man ju inte kan benämna landsbygd för stad.
.
Och visst finns också Stockholms STAD, med sina gator, höga hus och dålig luft. Där alltså samhället av invånarna runt Kornhamnstorg benämns just KOMMUN.
Och jag hävdar absolut inte att denna ordningen, är den bästa för all framtid. Att inte omöjligen, det kanske måste vara en viss samhällsmässig skillnad mellan att bo i stad och på landsbygden. Med att vi svenska folk då diskuterar saken och röstar. Inte att en ändring skall köra med våld och terror.

Anonym sa...

Ledsen att behöva påpeka detta men det har hetat Stockholms stad sedan mitten av 80-talet!