tisdag 9 mars 2010

Just så är det ...

Entreprenörerna i Fjollträsk skördar framgångar ... "the sky is the limit" ... samtidigt som högerextrema ledarskribenter går i spinn.

Konspirationsteoretiker ... moi?

Koncentrationen av åsikter, till fördel för den nuvarande regimen, är verkligen ett demokratiskt problem ... men det uppvägs kanske av att den obildade massan koncentrerar sig på sportsidorna och andra väsentligheter. Som solidaritet och samhällsansvar ...

Snusförnuftige Anders "Nationalekonomen" Borg har i vanlig stil uttalat sig om Island och Icesave ... skamligt tycker jag. Förvisa den mannen till historiens bakgård i september ...

För övrigt verkar det som att den stora exporthamnen i Chile är intakt ... men rädslan för skadade massafabriker medförde högre massapriser i förra veckan.


1 kommentar:

Anonym sa...

Intressant, detta med odling, att vi är självförsörjande glädjer mig. visserligen för närvarande olagligt, men va fan, det är inte så länge sen det var olagligt att vara bög, (bara som exempel) men vad vet jag, som nog tillhör den "obildademassan" men hatar sportsidor. Däremot har jag jobbat med den "bildademassan" som holländare.

paremkymcellen