måndag 5 oktober 2009

En svinaktig historia ...

Naturligtvis borde jag skriva något om Anders Borg och hans osympatiska sätt att peka med hela handen och stampa med lilla foten ... som om någon bryr sig, i positiv bemärkelse då. Heder åt de baltiska ledarna som kämpar på.

Visst finns det likheter med den dussinfigur som står staty i Kungsträdgården ... mycket väsen utan substans, och med förödande följder för allmogen.

Visst kan jag länka till ett alkoholpolitiskt inlägg ... men med lite träning kan man producera egna fruktviner som inte är sämre än Systembolagets billiga sortiment. Jag hänvisar gärna till allvisa Astrid Lindgren som berömmer Mor Almas utmärkta körsbärsvin ...

Nåja ... kanske kan den här svinaktiga artikeln intressera Cornucopia? Faktum är att svinen blir allt vanligare, och det är bara en tidsfråga innan just Din trädgård får en påhälsning. Utrustning av alla de slag hittar man här ... och det gäller att ha en vettig strategi. Skjut minst 90% av kultingarna men spara suggan.


1 kommentar:

Cornucopia? sa...

Har fått in gris på ett av våra utskiften, där vi jagar älg. Ser vi gris på älgjakten skjuter vi. Det finns numer grisspår i min granskog, de gräver upp runt rötterna, och fotavtrycken visar att det är gris.